Det Danske Institut for Stress

Supervision for Mindfulness Professionelle

v. Umass certificeret MBSR-lærer, Mindfulness Supervisor og psykolog Benita Holt RasmussenMindfulness Supervisor certifikat Benita Holt Rasmussen

Målgruppe: 
Mindfulness Supervision er for alle, der underviser og formidler Mindfulness, hvad enten du er MBSR-lærer, har taget en mindfulness-instruktør uddannelse eller arbejder med mindfulness i dit professionelle arbejde med klienter, klinisk eller ude på arbejdspladsen/i organisationen. 

Formål:
Supervision er et vigtigt element i al god læring og undervisning, og er derfor både etisk nødvendigt og tilrådeligt for alle, der arbejder professionelt med mennesker, hvad enten det er 1:1 eller i gruppesammenhænge. Mindfulness Supervision adskiller sig fra anden supervision ved at være modelleret og inspireret af interventionen.

Hvordan:
Mindfulness Supervision har som mål at støtte dig i din rolle som mindfulness professionel.At indtage rollen som supervisand kan opleves både udfordrende og sårbart. Derfor har du brug for at føle dig i erfarne og professionelle hænder. Som Mindfulness Supervisor bruger jeg min egen mindfulness træning som fundament samt mine erfaringer i at have underviset mere en 35 MBSR (Mindfulnessbaseret Stressreduktion) forløb. Jeg har desuden modtaget specifik træning i at være Mindfulness Supervisor hos Bangor Universitetet i England, februar 2017. 

Mindfulness supervision model

Lærings Mål:

Essensen af Mindfulness Supervision er " A Space for Embodied Mutual Inquiry", hvor du får mulighed for at:

-stimulere din nysgerrighed, undersøgelse og forståelse af klienter, grupper og din egen rolle som mindfulness formidler.
-udvikle kernekompetencer i din undervisning
-uddybe viden og forståelse af begreber og teori og linke dem til din undervisning
-få feedback på dine styrker, men også at udforske "learning edges"
-udfordre misforståelser og sikre etikken i din formidling af mindfulness og arbejde med andre mennesker
-få støtte i at være almindelig dødelig, og med varme og venlighed at rumme de vanskelige situationer
-få støtte i din udvikling og forbydelse i din vedvarende personlige mindfulness-praksis, og dets berøring med både din undervisning og dit øvrige liv. 

Supervisionskontrakt:
Når du henvender dig, tager vi en snak om dine behov og hvis vi indgår et formelt samarbejde udarbejdes der en kontrakt. Et supervisionsforløb strækker sig minumun over den periode, hvor du fx underviser i et mindfulness forløb (fx 8 uger). Det er også tilrådeligt at få løbende supervision, fx én gang om måneden i al den tid, du arbejder professionelt med mindfulness. 
 

 Hvor:
Enten ved personlig fremmøde hos supervisor (nord for København), via skype/zoom eller på telefon. 


Pris:
-En supervisions session varer 50 min og koster 800 kr for 1:1 kontakt. 
-Der kan også superviseres i grupper på fx 3-4. Sessionen varer 1 1/2 time og koster 1500 kr. 


Kontakt Benita Holt Rasmussen på tlf 3028 3985 eller email kontakt (@) institut-for-stress.dk  for forespørgsel om mindfulness supervision. 

Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening.

Facebook

LetterheadT: 30283985

E: kontakt@institut-for-stress.dk

Det danske Institut for Stress Copyright 2011