Det Danske Institut for Stress

Christina Nielsen

Det danske Institut for Stress har eksisteret siden 2010 og er en af de garvede "aktører" på markedet.  Christina Nielsen er universitetsuddannet MBSR-lærer ved Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet, og arbejder efter de etiske retningslinjer under Mindfulnessforeningen Danmark.

Christina har af flere omgange undervist MBSR hold hos Det danske Institut for Stress. Hun er en betroet og dygtig MBSR-lærer, som igennem længere tid har været "føl" hos Benita Holt Rasmussen, samt blevet undervist af førende nationale og internationale kapaciteter indenfor Mindfulness meditation. Christina Nielsen

 

Her kan du læse mere om Christina:

Christina er autoriseret klinisk diætist, har en international diplomuddannelse inden for sportsernæring og er uddannet MBSR-lærer fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Denne MBSR-uddannelse er som den eneste i Danmark etableret i formelt samarbejde med Center for Mindfulness (CFM), grundlagt af Jon Kabat-Zinn, ved University of Massachusetts Medical School (UMASS) i USA.

Christina har fra 2006-2016 arbejdet med sportsernæring og spisevaner i Team Danmark. I 2016 valgte hun at blive selvstændig med virksomheden ”Bevidste valg”, hvor der er fokus på mindfulde spiseforløb samt individuel vejledning omkring sportsernæring og spisevaner.

Arbejdet med bevidstgørelse og ændring af vaner og adfærd noget, der altid har optaget hende meget. Her er mindfulness-baserede interventioner blevet et stort fagligt og personligt interesseområde, da hun finder det meningsfuldt at bruge disse til bevidstgørelse af automatisk adfærd – og til at se, at der altid er en mulighed for at træffe et andet valg end det bevidstløse.

Under uddannelsesforløbet har Christina fulgt og været medlærer på Det Danske Institut for Stress’ MBSR-hold – og har senere undervist MBSR-hold for Det Danske Institut for Stress.

MBSR-lærer-uddannelsen er suppleret med flere facilitator-træninger i mindful spisning, b.la. var hun i 2014 i USA for at få undervisning i ”Mindfulness Based Eating Awareness Training for Professionals” (MB-EAT) af Jean Kristeller, der er førende forsker inden for dette felt.

Christina har deltaget (og deltager løbende) i konferencer og retreats med bl.a. Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, David Richardson, Christina Feldman, John Peacock, Melissa Blacker og David Rynick og Bob Stahl. Hun er medlem af Mindfulnessforeningen i Danmark.

Christina er en passioneret mindfulness-udøver, der nyder at bringe bevidst nærvær ind i hverdagen – lige fra et måltid, en løbetur, en mindre spændende arbejdsopgave til en ubehagelig samtale eller stressende situation. Hun oplever mindfulness som en yderst effektiv og værdifuld mentaltræning for dem, der har nysgerrigheden og motivationen til at blive klogere på egen automatisk adfærd, og blive bevidst om, at vi har valgmuligheder. Vi er ikke dømt til at være slave af vores ikke længere gavnlige vaner og vanetanker.

Christina kan kontaktes på: christina@institut-for-stress.dk

Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening.

Facebook

LetterheadT: 30283985

E: kontakt@institut-for-stress.dk

Det danske Institut for Stress Copyright 2011